Marina Port Vell renova parcialment la seva flota
 
Marina Port Vell ja disposa de 410 amarraments en servei tot l'any per a iots de fins a 180 metres, amb unes instal·lacions amb les màximes mesures de seguretat i privacitat

15/04/2011
 
Marina Port Vell (10)
Recentment Marina Port Vell ha estat adquirida per Salamanca Capital Investments que té previst realitzar inversions per a una remodelació parcial de la flota, que permetrà amarrar embarcacions de gran eslora, oferint-los serveis de gran qualitat.
 
El Grup Salamanca és un grup privat d'empreses d'assessorament, amb oficines a Europa, el Regne Unit i Amèrica del Sud. Fundada el 2002, les activitats de l'empresa es centren en les inversions en estructures d'oportunitats d'alt creixement en el sector immobiliari, la mineria i sectors industrials. L'empresa també actua en qualitat d'assessora per facilitar la inversió en els seus principals mercats.
 
Marina Port Vell ja disposa de 410 amarraments en servei tot l'any per a iots de fins a 180 metres, amb unes instal·lacions amb les màximes mesures de seguretat i privacitat en els pantalans i les seves zones annexes, incloent una àmplia gamma de serveis que garanteixen el confort als seus clients. Amb l'adquisició d'aquest nou soci les seves ja òptimes instal·lacions per a grans eslores es remodelaran.
 
Ubicada en ple centre de Barcelona, Marina Port Vell és l'escala favorita de molts navegants atrets per l'encant de la capital catalana i per les facilitats que ofereix aquesta moderna marina als armadors, la seva tripulació i invitats.


SBC /MPV

OPINA - TORNAR