X Jornades Tècniques de l’ACPET
 
La desena edició de les jornades tècniques i de treball es celebraran els propers 3 i 4 de maig a l’hotel Nieves Mar de l’Escala

9/04/2012
 
logo acpet agua
Arriben les X Jornades Tècniques i de treball de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) que es duran a terme els propers 3 i 4 de maig al Hotel Nieves Mar de l’Escala, tenint com amfitrió al Club Nàutic l’Escala. Dos dies on es realitzaran diverses ponències i debats sobre la situació del sector i d’altres temes, on tots els assistents podran participar-hi.
 
Les diferents ponències es duran a terme a l’hotel Nieves Mar, on es tractaran temes com la Transformació d’un port, Gestió portuària i Perspectives del sector portuari entre molts d’altres. Les jornades començaran el dijous 3 de maig a les nou del matí amb l’acte de benvinguda i es tancaran el divendres 4 amb el dinar de cloenda al mateix Hotel Nieves Mar.
 
Durant l’ultima jornada a part de realitzar la Assemblea Ordinària de l’ACPET, està prevista una visita a les instal·lacions del Club Nàutic l’Escala i una posterior sortida amb vaixell per tal que els assistents puguin gaudir de un dels indrets més macos de la Costa Brava.
 
Per consultar tot el programa de les X Jornades Tècniques i de Treball de l’ACPET seguiu el següent enllaç:

PROGRAMA JORNADES TECNIQUES 2012

SBCOMUNICACION/ACPET

VOLVER