Obertura de l'Hotel Atenea al Port de Mataró
 
És el primer establiment hoteler ubicat en un port esportiu de Catalunya


02/03/2012
 

Hotel Atenea Port Mataró
L'Hotel Atenea Port, de quatre estrelles, ha obert en el Port de Mataró amb una ocupació del 70%. Amb tots els serveis i instal·lacions, és el primer establiment hoteler català ubicat en un port esportiu i generarà mig centenar d'ocupacions directes.

 
L'Hotel, situat a primera línia de mar, està promogut pel Grup Bonanova, una empresa familiar catalana amb negocis en diversos sectors com l'hoteler, l'immobiliari, l'agrícola, les estacions de servei i els aparcaments, entre altres.
 
L'Atenea Port estarà comercialitzat per City Hotels Hispània, grup que també explota diversos hotels i aparthoteles del Grup Bonanova en tot Catalunya. Disposa de 95 habitacions i 10 apartaments, sales per reunions i celebracions amb capacitat fins a 500 persones, dos restaurants (Nuus i Atenea Port) de diferent ambient i proposta gastronòmica, lounge bar, terrassa exterior amb piscina, wellness, biblioteca, business centre i aparcament.
 
El principal objectiu del Grup Bonanova és la promoció del turisme de qualitat a Mataró i comarca, captant visitants relacionats amb el món dels negocis, de l'oci, la nàutica i el turisme familiar. Amb l'Hotel Atenea Port, el grup aposta per convertir Mataró en un pol d'atracció d'aquells turistes tant nacionals com internacionals que escullin el Maresme per passar les seves vacances.
 
Per la seva ubicació i característiques, l'Atenea Port vol ser el centre de trobada i de l'activitat d'oci, marítima i de negocis de la zona. Per la tipologia de les seves habitacions (amb capacitat fins a 4 persones i moltes d'elles comunicades) i apartaments, permet estades de llarga durada tant per a gent de negocis com per famílies, amb totes les comoditats que ofereix un hotel de quatre estrelles.
 
Construït baix paràmetres d'arquitectura de qualitat i modernitat, no ha deixat de costat els aspectes relatius a la sostenibilitat i medi ambient. Està construït en sòl portuari amb una concessió administrativa de 30 anys i el projecte ha estat desenvolupat per l'estudi d'arquitectura Brullet&Asociados.

SBC-La Vanguardia

TORNAR