El CN Garraf inaugura la sala multiusos-gimnàs
 
El nou equipament comptarà amb màquines de cardio i musculació d’alta tecnologia que permetran un entrenament a mida de tots els usuaris
 
18/03/2012

cn garraf gimnàs
Aquest març ha quedat inaugurada la sala multiusos- gimnàs del Club Nàutic Garraf després de les reformes i millores que s’hi ha dut a terme. Aquest nou equipament, llargament esperat pels socis i sòcies del Club i pels regatistes, està equipat amb màquines de cardio i musculació d’alta tecnologia que permetran un entrenament a mida de tots els usuaris, tant per a esportistes en actiu com per a tots aquells que busquin augmentar el seu benestar físic mitjançant l’activitat física.
 
cn garraf gimnàs2
Entre els serveis que s’hi ofereixen cal destacar la possibilitat d’assistir a classes de manteniment dirigides i un servei de fisioteràpia en un espai especialment adequat.
L’acte de inauguració, que va comptar amb la presència de molts socis i sòcies, membres de la Junta del Club Nàutic Garraf així com de Gerard Esteva, president de la Federació Catalana de Vela, Lluís Marcé, regidor de Via Pública,  i de Vinyet Lluis, regidora d’Educació i Esport de l’Ajuntament de Sitges. L’acte va finalitzar amb un esmorzar informal servit a la piscina i amenitzat en directe pel grup de jazz Trip Tics.

SBC-CN Garraf

TORNAR