II Fira Nàutica d'Ocasió Port Balís

Per a la Fira, organitzada pel CN El Balís, es va realitzar la millor selecció en vaixells d'ocasió, garantint una gran exposició en una zona exclusivament habilitada

FeriaBalís
Durant el dissabte passat 13 d'abril i fins al diumenge 21 d'abril s'ha celebrat a Port Balís la II Fira Nàutica d'Ocasió, sota l'organització del Club Nàutic El Balís. Per gaudir al màxim d'aquest esdeveniment s'ha fet la millor selecció de vaixells d'ocasió, garantint una gran exposició en una zona exclusivament habilitada.

Les sis nàutiques participants (Tac Marine, Motyvel Nàutica, Força 4, Serveis Nàutics, Marivent Yachts Balís i Milla Nàutica) es van bolcar en aquest saló, i van posar a la disposició del públic tot el seu equip comercial per poder atendre i ensenyar amb màxim detall les diferents embarcacions exposades.

A més, també es va poder tenir de primera mà qualsevol informació relacionada amb el món de la nàutica, així com conèixer altres productes del sector, tals com a electrònica, veles, motors, auxiliars, sistemes i instal·lacions, entre d’altres. També van participar com a expositor / col·laborador l'empresa d'electrònica nàutica E-nàutica i els Restaurants: Sidreria Guernica, Ristorante el Italiano, Blue Finn i Can Jaume, amb menú especial per a aquests dies de fira i alguna degustació al mateix recinte.

El visitant va poder apropar-se a una important selecció de més de 120 embarcacions de vela i de motor, des de les petites fins a les grans eslores, que per uns dies han estat les autèntiques protagonistes. A l'esdeveniment també van poder veure i visitar vaixells nous de les marques representades per cadascuna de les nàutiques participants.

SBC-CN El Balís

TORNAR