Un soci del Club Nàutic Arenys de Mar pesca un tauró de 2,5 metres
 
L'esqual, que va pesar 125 quilos, va ser remolcat amb una petita embarcació de sis metres
 
09/08/2010

tiburón
Un soci del Club Nàutic d'Arenys de Mar va pescar un tauró de 2,5 metres de llarg i 125 quilos de pes a més de cinc milles de la localitat costanera, amb una petita embarcació de sis metres, segons ha explicat el mateix director del club, Huw Wynn-Edwards.
 
La gesta es va produir quan l'esqual de sang freda va mossegar un dels hams que penjaven del palangre que el pescador, que anava acompanyat pel seu fill de deu anys, havia tirat al mar. Llavors va començar un forcejament de "diverses hores" amb el tauró, ja que aquest animal "tarda molt" a morir, ha remarcat Wynn-Edwards, que ha afegit que l'home va tornar amb la peça a bord a les 20 hores.
 
"El peix es va enrotllar amb el fil de pescar", per la qual cosa el pescador no podia deixar-lo anar fàcilment, i per aquest motiu va decidir caçar-lo i portar-se'l, ha relatat el directiu, que ha destacat la "valentia" del soci per una maniobra que ha reconegut "arriscada".
 
Posteriorment, el tauró va ser netejat i tallat per a després ser congelat i repartit entre el pescador, que es va portar la majoria de l'animal, i els seus amics.
 
SBC /La Vanguardia

OPINA - TORNAR