El Club Nàutic Cambrils rep el premi Vela Platí 2009 per quart any consecutiu
 
Altres associats de l’ACPET que han rebut el màxim distintiu son Blanes, El Balís, Arenys, Estartit i Salou
 
13/08/2010

vela_plati Cambrils
El Club Nàutic Cambrils ha estat reconegut per la Federació Catalana de Vela (FCV) amb el premi Vela Platí 2009, que certifica la feina esportiva que du a terme el Club i que s'ha transformat en importants èxits a nivell esportiu i social. L'acreditació suposa per al Nàutic de Cambrils convertir-se en el 5è millor club de Catalunya, per davant d'altres clubs tan emblemàtics com el de Barcelona, Calella, Tarragona o Sitges, i el primer de la província de Tarragona.
 
La FCV concedeix aquests premis des de fa quatre edicions i el Club Nàutic ha obtingut aquest distintiu en totes elles. Els premis de la Federació Catalana de Vela es concedeixen sota uns criteris estrictes entre els que es troben l'habilitació per part dels clubs de vela escolar, regates de nivell 4 a 1, campionats de Catalunya, nombre de llicències o centres d'entrenament.

Segons els punts aconseguits, els clubs reben els premis, que es divideixen en tres categories: platí, or i argent. A part del Club Nàutic de Cambrils, els altres clubs que han obtingut la màxim distinció són: Blanes, El Balís, Arenys, Estartit i Salou. L'acreditació serà concedida en la pròxima reunió de comodors, que tindrà lloc a finals del pròxim mes de setembre.

 
SBC /CN Cambrils

OPINA - TORNAR