El CN Salou i el CN Cambrils reben per cinquena vegada consecutiva la Vela de Platí Catalunya

Aquesta distinció és la més important de les que atorga la Federació Catalana, i té com objectiu reconèixer i premiar la tasca feta pels clubs catalans durant la temporada

20/11/2010

El Club Nàutic Salou i el Club Nàutic Cambrils han estat uns dels grans protagonistes de la Nit de la Vela de Catalunya, celebrada a Barcelona i on es van reunir més de 600 persones. Els dos clubs van rebre per cinquena vegada consecutiva la Vela de Platí de Catalunya. Aquest guardó està instaurat per la Federació Catalana de Vela (FCV) i es concedeix per tal de reconèixer el treball i la trajectòria dels clubs nàutics de Catalunya. Aquesta distinció és la més important de les que atorga la Federació Catalana, i té com objectiu reconèixer i premiar la tasca feta pels clubs catalans durant la temporada.

Nit de la Vela Catalana


El Nàutic de Salou va rebre per primera vegada la Vela d’Or l’any que es va instaurar aquesta distinció, concretament el 1993, i des d’aquell moment i fins el 2005, l’ha rebut cada any de forma ininterrompuda. El 2006, es va començar a concedir també la Vela de Platí, per tal de premiar els nàutics que durant la temporada havien realitzat un treball excel·lent per tal de potenciar la pràctica de la vela. El club salouenc i el de Cambrils han obtingut aquesta distinció per cinquè any consecutiu.

En aquesta edició, han estat un total de vuit clubs d’arreu de Catalunya els qui han rebut aquesta distinció. També es va fer un reconeixement especial als campions del món del 2010, Eli Llargués en la categoria d’Europe i Jordi Xammar i Joan Herp en el 420.


SBC /CN Salou

OPINA - TORNAR