El President de l'ACPET va impartir una ponència sobre gestió portuària

El president de l’ACPET, el Sr. Tomàs Gallart, va ser l’encarregat de exposar les “Iniciatives portuàries en qualitat ambiental, gestió portuària i sostenibilitat”

10/11/2010

P1050950
El passat saló Nàutic de Barcelona va ser l’escenari que va acollir les jornades sobre àrees marítimes protegides. Durant la jornada que va ser inaugurada pel Secretari per a la Mobilitat del Departament de Política Territorial i Obres Públiques i President de Ports de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Manel Nadal, es van realitzar diferents ponències i també col·loquis on es van poder debatre tots els temes exposats.

A les ponències es van tractar temes tan importants com “Iniciatives portuàries en qualitat ambiental, gestió portuària i sostenibilitat”, explicat de manera detallada pel Sr. Tomàs Gallart, President de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics. També es van explicar altres temes d’interès com les “Reserves Marines” a càrrec del Sr. Ignasi Rodríguez Galindo, Subdirector General de Boscos i Gestió de la Biodiversitat de la Direcció General del Medi Natural. “L’Ecosistema marí sostenible” exposat pel Sr. Joandomènec Ros, Catedràtic del Departament d’Ecologia de la Facultat de Biologia (UB), o “l’impacte de les reserves marines i el turisme” a càrrec del Sr. Josep Capellà Hereu de DCB Turisme i Desenvolupament Local, entre d’altres temes. Les jornades que van durar tot el matí vas ser un èxit de participació.

SBC /Acpet

OPINA - TORNAR