Globalvía ven la seva participació del 25% del Nautic de Tarragona
 
La desinversió, valorada en uns 100.000 euros, s'emmarca en la política de venda d'actius no estratègics que du a terme l'empresa
 
16/12/2010

Tarragona
Globalvia ha tancat la venda de la participació del 25% que tenia del Nautic de Tarragona, concessió de marina esportiva al Port de Tarragona, segons va informar el grup de concessions controlat per FCC i Caja Madrid.
 
La desinversió, valorada en uns 100.000 euros, s'emmarca en la política de venda d'actius no estratègics que du a terme l'empresa per reordenar la seva cartera i obrir el seu capital a un nou soci.
 
Globalvía ha venut aquesta participació al Reial Club Nàutic de Tarragona, que d'aquesta manera, eleva fins al 30,67% el seu percentatge del Nàutic, que compta amb 417 amarraments i 8.000 metres quadrats de locals comercials. El president de la companyia Juan Béjar, va destacar en un comunicat que "l’operació demostra la capacitat de l'empresa per promoure i gestionar concessions permetent rotar la cartera d'actius, creant valor per als accionistes, FCC i Caja Madrid".
 
La companyia treballa actualment en l'anunciada ampliació de capital d'uns 500 milions d'euros que durà a terme per obrir el seu capital a un tercer soci i obtenir nou capital.

SBC /Agencies

OPINA - TORNAR