El Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis visita les instal·lacions del CN Salou amb una valoració molt positiva

“Estem molt satisfets perquè les primeres valoracions han estat molt positives i tots els membres de la Comissió han coincidit en el bon treball fet fins al moment per part de tot l'equip dels Jocs”

27/11/2013

juegos mediterraneo salou
La Comissió de Coordinació del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis, encapçalada pel seu president, Amar Addadi, ha iniciat les reunions de treball amb l'equip tècnic de Tarragona 2017 durant la seva visita de tres dies a la capital tarragonina que ha de servir per ratificar de manera definitiva el Pla Director dels Jocs del 2017, després de l'aprovació el passat mes de gener, per part del Comitè Organitzador, així com les modificacions introduïdes en la reunió del passat dia 11 de novembre.

La primera reunió, mantinguda a l'Hotel Ciutat de Tarragona, va servir perquè el Comitè Organitzador mostrés els primers punts del Pla Director. Ramon Cuadrat, director general dels Jocs, va destacar que “estem molt satisfets perquè les primeres valoracions han estat molt positives i tots els membres de la Comissió han coincidit en el bon treball fet fins al moment per part de tot l'equip dels Jocs”.

L'equip tècnic de Tarragona 2017, entre els quals es troba la vicepresidenta primera del Comitè Olímpic Español (COE) i membre del Comitè Executiu del CIJM, Theresa Zabell i el secretari General del COE, Víctor Sánchez va acompanyar a la comitiva a visitar algunes instal·lacions previstes per albergar esdeveniments o personal relacionat amb els Jocs. Van estar, entre altres llocs, a l'Hotel Gran Pal·las, el Club Nàutic Salou, el Centre d'Emergències 112 i el Pavelló del Serrallo. També van visitar el Palau de Congressos, la Tarraco Sorra Plaça, la Anella Mediterrània de CampClar, el Club Tennis Tarragona i el Golf Costa Daurada.

Estava previst que durant la seva estada a la ciutat el Comitè Internacional aprovés el calendari dels Jocs i el programa esportiu, el qual contempla quins seran les proves esportives que es faran finalment, en quines instal·lacions i en quines seus. Respecte la Vila Mediterrània, l'equip tècnic de Tarragona 2017 exposarà als membres del Comitè les diferents propostes dissenyades perquè aquests valorin les diferents opcions i decideixin quins poden ser les més idònies.

SBC-diaridetarragona.com

TORNAR