Vilanova Grand Marina – Barcelona esponsoritza el tradicional ball de Nadal de la Professional Yachtsmen’s Association a Cannes


Aquest esdeveniment anual de gran repercussió en el sector dels grans iots reuneix a més de doscents professionals

21/12/2009 

Vilanova Grand Marina - Barcelona, la primera marina del Mediterrani especialitzada en superiots, ha esponsoritzat el prestigiós ball de Nadal de la Professional Yachtsmen’s Association, celebrat el 18 de desembre en el Carlton Intercontinental Hotel, a Cannes. Aquest esdeveniment anual de gran repercussió en el sector dels grans iots reuneix a més de dos-cents professionals, entre els quals es troben prestigiosos capitans i empreses capdavanteres en el sector a nivell mundial.

En el marc del seu pla de promoció Internacional, Vilanova Grand Marina - Barcelona va participar com a patrocinador d'aquest esdeveniment, com va fer en la passada edició del
Captains Dinner and Awards, organitzat per Fraser Yachts i celebrat el passat setembre en el Monaco Yacht Club.

L'esdeveniment va arrencar amb un còctel en el
Bar de la Cote des d'on els convidats varen ser conduïts al Grand Salon i acomodats per al gran sopar de gal·la. Durant el sopar, “Sounds Alive” va ser un any més l'encarregat de l'entreteniment.  

Vilanova Grand Marina - Barcelona va col·laborar en el còctel de benvinguda al ball de Nadal, obsequiant a tots els assistents amb unes mostres de pernil de pota negra al buit, al costat d'informació de la Marina.  

Segons Xiqui Mas, President de Vilanova Grand Marina - Barcelona: “estem molt contents de poder col·laborar amb la PYA en un esdeveniment tan important com aquest. La vocació de Vilanova Grand Marina - Barcelona sempre ha estat estar molt a prop del mercat i dels nostres usuaris i aquests esdeveniments ens brinden una magnifica oportunitat per a portar-ho a terme. Al mateix temps, ens ompli de satisfacció comprovar com les empreses organitzadores d'aquests esdeveniments consideren a Vilanova Grand Marina-Barcelona com una de les marques més innovadores i atractives per als seus clients i associats”.

Vilanova Grand Marina - Barcelona, la nova marina concebuda i dissenyada exclusivament per a superiots, va obrir les seves portes a l'abril amb la missió de convertir-se en referent mundial de la nàutica d’èlit. Compte amb 49 amarradors de 25 a 80 metres d'eslora i tots els serveis necessaris per a atendre els requeriments dels capitans, armadors i tripulacions tant referent a aspectes del vaixell com a les seves pròpies necessitats en terra.  

Vilanova Grand Marina - Barcelona integra una infraestructura portuària i una àrea tècnica especialitzada en projectes de
repair & refit de grans eslores, el que li aporta un gran valor afegit. La seva ubicació, en la dàrsena interior del Port de Vilanova, en un entorn d'aigües netes i tranquil·les a poca distància de Barcelona i el seu aeroport internacional, representa també un important valor estratègic que es traduïx en un gran atractiu per a armadors i capitans.

desconocidoAndrew Schofield - Nani Mas

Vilanova Grand Marina

OPINA -TORNAR