Marina  Port Vell i Port de Saint Cyprien estrenyen llaços
 
Serge Pallarés Director de  Port Saint Cyprien i Gabriel de Sandoval, Gerent de Marina Port Vell van fer possible l'l'apropament entre ambdues marines
 
Decembre/2009

El passat dia 8 de Desembre amb motiu de la celebració del  Saló Nàutic de Paris, es va signar l'Acta de Protocol d'Agermanament de Marina Port Vell i  el Port de Saint Cyprien com a inici d'una mútua col·laboració en atenció als vincles històrics, nàutics i culturals.
 
mail
Durant els últims anys s'ha mantingut una estreta relació entre els dos ports amb l'objectiu de cooperar en accions conjuntes a fi de millorar el desenvolupament, planificació i gestió d'activitats amb relació al seu objecte: el turisme sostenible, la indústria i la navegació d'esbarjo. Serge Pallarés Director de  Port Saint Cyprien i Gabriel de Sandoval, Gerent de Marina Port Vell ostenten respectivament la presidència de la Federation Française de Ports de Plaisance i la Federació Espanyola d'Associacions de Ports Esportius i Turístics.
 
Les bases de col·laboració es centren en la realització de projectes comuns que permetran l'intercanvi d'experiències, augmentant els nivells de fraternitat, eficiència i qualitat dels respectius ports.

SBC comunicación / Marina Port Vell

OPINA -TORNAR