3ª Fira Flotant Port Masnou – “Marca el teu Rumb”
 
Al certamen estaran representades totes les eslores als millors preus, les primeres marques estaran sens dubte present
 
21/02/2011

Masnou
Port Masnou té el plaer d'organitzar la seva 3ª Fira Flotant-Marca el teu Rumb, una cita clàssica per als amants de la nàutica, i un referent nacional en la nàutica d'ocasió. Del 6 al 10 d'abril, es celebrarà la major exposició de vaixells nous i d'ocasió, més de 300 embarcacions exposades,  gràcies a la col·laboració de les nàutiques del port, que han unit el seu esforç per oferir la gamma més completa d'embarcacions, tant de vela com de motor.
 
En el certamen estaran representades totes les eslores als millors preus, les primeres marques estaran sens dubte presents, Sunseeker, Hallberg-Rassy, Jeanneau, Han-se, Bavària, Sealine, Sessa, Oceà Yachts, Stamas, Quicksilver, Starfisher, Zòdiac, Valiant,… a més d'un infinit mercat d'ocasió en motors, veles, electrònica, complements, i els millors packs promocionals en titulacions i segurs.
 
El visitant descobrirà també les noves signatures presents a Masnou, Pacific Craft, Lomac, Prestige yachts, així com les últimes novetats de les reconegudes Jeanneau Cap Camarat, Merry Fisher, … El model Quicksilver Activ 675
Open, premiat com la millor embarcació Europea de l'any, i els últims models dels prestigiosos Hallberg-Rassy.
 
Una infinitat de models que faran d’aquesta cita una experiència inoblidable i obligada per a l'amant del mar. Port Masnou- 3r Fira flotant- MARCA EL TEU RUMB. Per a més informació:
www.feriaflotantemasnou.com
 
SBC /Port Masnou

OPINA - TORNAR