Curs de Formació en Seguretat al Port de Mataró
 
Un curs de seguretat, on l’inflat de balsa salvavides, la utilització de la pirotècnia, les trucades d’emergència i exercicis de rescat i evacuació seran els aspectes que es treballaran
 
21/02/2011

cartell_formacio_cat[1] MataroĢ
Les instal·lacions del Port de Mataró seran el marc, el proper dissabte 26 de febrer, del curs de Formació en Seguretat organitzat per ANAVRE i amb la col·laboració de Salvament Marítim.
 
El curs, obert a tothom i d’inscripció gratuïta, té com a objectiu facilitar la navegació segura amb la òptima utilització dels equips de seguretat de bord en cas d’emergència.   La Jornada començarà a les 10:30h del matí a la Sala d’Actes del Port amb un monogràfic sobre seguretat a la mar a càrrec de Salvament Marítim.
 
A les 12:00h, al Pantalà S, es portaran a terme els exercicis pràctics d’utilització del material de seguretat, a càrrec de BalsaMar. A les 12:30 es procedirà a sortir en vaixell per realitzar el rescat i a les 13:10h s’iniciarà el simulacre MAYDAY per foc amb un ferit de fractura al Moll d’Abric. Seguidament, arribarà l’helicòpter i els participants al curs portaran a terme el salvament marítim. A la Plataforma de la dàrsena de pesca aterrarà l’helicòpter i la  Creu Roja evacuarà els ferits. 
 
A la tarda, entre les 16:00h i les 17.00h hi haurà portes obertes a l’helicòpter Helimer.
El curs és gratuït i les inscripcions poden fer-se a través de catalunya@anavre.org

 
SBC / CPM

OPINA - TORNAR