Vilanova Grand Marina – Barcelona llança la seva campanya de primavera i ofereix dies d'amarrament gratuïts
 
Aquesta nova campanya comercial es dirigeix en particular als superiots que tornen del Carib buscan una instal·lació a on poder preparar la campanya estival del xàrter

03/02/2011

Gran Marina Vilanova free
Vilanova Grand Marina – Barcelona ofereix una setmana d'amarrament gratuïts aquesta primavera als vaixells que visitin la marina. Aquesta nova campanya comercial es dirigeix en particular als superiots que tornen del Carib cercant una instal·lació on poder preparar la campanya estival de xàrter. A més d'una setmana d'amarrament gratuïta per a una estada mínima de dues setmanes, els usuaris també obtindran descomptes si romanen en la marina almenys un mes.
 
La marina ha decidit llançar aquesta sensacional iniciativa de primavera com a part dels seus esforços per promocionar les seves instal·lacions i serveis i posicionar-se com l'enclavament ideal per a superiots al Mediterrani gràcies a la seva ubicació estratègica i especialització.
 
El Director General de la marina, Ignacio Erroz, assenyalà que  “A causa de la seva ubicació i a l'àmplia oferta de serveis, Vilanova Grand Marina és una instal·lació ideal per als grans iots que tornen del Carib i desitgen preparar la temporada de xàrter. La promoció ja ha començat a donar resultats i hem rebut les primeres reserves”.
 
SBC /VGM

OPINA - TORNAR