El Campionat Interclubs estrena web

Aquesta nova pàgina té un disseny actual, on a banda de millorar la imatge de la competició permet actualitzar tota la informació al moment

20/02/2011

Interclubs2010
La regata Interclubs és una de les competicions de creuers més emblemàtiques de Catalunya, i aquest any arriba la seva XXXVI. Els clubs organitzadors, el Club Nàutic el Balís, RCM Barcelona, RCN Barcelona i el Club Nàutic Arenys de Mar, han decidit dissenyar una nova pàgina web per a la regata. Aquesta nova pàgina té un disseny actual, on a banda de millorar la imatge de la competició permet actualitzar tota la informació al moment. Una de les altres millores que es pot observar és la presència que tenen els patrocinadors amb un carrusel a la pàgina d'inici.

També inclou una galeria fotogràfica millorada. Amb aquesta pàgina web s'ha intentat millorar en tots els aspectes i mantenir una paritat entre els quatre clubs organitzadors del Campionat, tant a la capçalera com a la secció de contacte. Podeu visitar la nova pàgina web clickant aquest link

Parlant ja de la competició, després de la desil·lusió de no poder competir dissabte 19 per manca de vent, el diumenge 20 de febrer el Campionat Interclubs va arribat a la seva fi amb dues proves més.  Es va haver d’hissar l’ajornament a l’hora programada per la primera prova, però afortunadament el migjorn va espavilar i a les 12:25 es podia donar la sortida.
El
Motyvel Quantum de Lluís Mas (CNAM) va guanyar al grup 1 amb dos primers, dos segons i dos tercers, i una puntuació final de 9 punts.  Segon va quedar el Rats on fire de Rafael Carbonell (CNAM) amb dos primers i dos segons, i 10 punts.  Tercer va finalitzar l’Es Tes Unno de Francisco Soldevila (RCNB) amb 12 punts.
Al grup 2 el
Tramendu de Pablo Zendrera (CNAM) va guanyar amb tres primers, dos segons i un tercer, 7 punts.  A continuació el Vértigo Dos d’Antonio Guasch (CNEB) va finaltzar molt a prop amb 8 punts, i en tercer lloc va entrar el Miaja de Jaime Samón (CNMasnou) amb 16 punts.
Va guanyar al grup 3 el
Comet@ de Lluís Blanchar (CNAM), que va fer dos primers i tres segons, i va sumar 8 punts.  El va seguir el Blouap de Josep Maria Riera (CNAM) que va fer dos primers i va acabar amb 15 punts, i el Miriápodo de Lluís Romeu (RCNB) amb 17 punts.
A l’arribada a terra els participants van gaudir d’una fideuà marinera i e va fer el lliurament de premis on l’Alcalde d’Arenys de Mar, Ramon Vinyes, va felicitar als participants per l’alt nivell de la prova i per la passió i entrega que van mostrar a totes les regates.
El preuat Trofeu Jordi Vives al club guanyador va ser per al Club Nàutic d’Arenys de Mar (25 punts), seguit del Real Club Náutico de Barcelona (63 punts) i el Club Nàutic El Balís (107 punts).