XXII  Fira del Vaixell d’ocasió a Marina Empuriabrava
 
Des del 27 de Març fins el 4 d’Abril el port acollirà més de 25000m2 dedicats a la nàutica esportiva on es vendrán més de 450 embarcacions de segona mà
 
Les instal·lacions del port de la Marina d’Empuriabrava acolliran des del 27 de Març fins el 4 d’Abril una nova edició de la Fira del Vaixell d’Ocasió. Una de les fires amb més renom de les que es celebren al nostre país i que enguany te previst exposar per a la venda més de 450 embarcacions de segona mà.  Prop de 25000m2 dedicats a la nàutica esportiva per poder oferir embarcacions que s’adaptin a tot tipus de clients.
 
La Fira d’Empuriabrava es una vella coneguda entre els aficionats a les embarcacions ja que s’hi poden trobar molts bons vaixells amb una relació qualitat-preu interessant i amb un ampli ventall d’embarcacions que va des de pneumàtiques fins a motores de 60 peus. Per la edició 2010 i per tal de donar un nou impuls a la Fira, l’organització està preparant alguna novetat per sorprendre al públic visitant.
 
La Fira restarà oberta al públic des del 27 de març al 4 d’abril de 10 del matí 7 de la tarda sense interrupció i amb entrada gratuïta a tots els visitants que es desplacin fins el port de la Marina d’Empuriabrava.

Entra
AQUÍ per accedir a la web de la fira.

Empuriabrava1
 
SBC comunicación / Marina Empuriabrava

OPINA -TORNAR