CIU aposta pels espigons submergits com a solució més rendible per protegir les platges del Baix Maresme
 
Artur Mas va recordar que l'any passat es van invertir 9 milions d'euros a regenerar les platges i ara “tots aquests diners s'han llençat; no en queda res”
 
23/01/2010

mail
El ja candidat de CiU a les eleccions al Parlament de Catalunya, Artur Mas, va visitar Vilassar de Mar, on l'alcalde, Joaquim Ferrer, va voler-li mostrar els efectes de l'últim temporal, que ha deixat tot el Baix Maresme sense platges. En aquest marc, Mas va apostar per mesures més definitives que donin uns millors resultats a mitjà i llarg termini.

“Probablement, l'opció dels espigons submergits, que ja s'ha adoptat en altres indrets, seria una solució més definitiva; d'entrada, és més cara però a la llarga s'acaba amortitzant”, va explicar el líder de la federació nacionalista, que va recordar que l'any passat es van invertir 9 milions d'euros a regenerar les platges i ara “tots aquests diners s'han llençat; no en queda res”.

L'actual cap de l'oposició es va comprometre a traslladar les inquietuds dels alcaldes i regidors maresmencs al govern de la Generalitat i també a l'Estat, del qual va dir que “passen”del problema de les platges. “Les actuacions que s'han dut a terme fins ara han estat més per protegir les vies del tren que no pas la platja”, va sentenciar. En el seu recorregut, Mas també va visitar Alella i Mataró, on es va reunir amb diversos empresaris locals per analitzar la situació econòmica.

SBC comunicación / El Punt Maresme

OPINA -TORNAR