Tony Colom, nou President del Comitè d'Ensenyament de la RFEV
 
Colom, actual president del Club Nàutic Garraf, impulsarà un model complet, avançat i homologat a nivell estatal així com adaptable per les diferents Federacions i Escoles de vela que així ho desitgin
 
03/02/2010

Pasted Graphic
El Vicepresident de la Federació Catalana de Vela, President del Club Nàutic Garraf i membre de la Junta Directiva de la Real Federació Espanyola de Vela, Tony Colom, ha estat designat com nou President del Comitè d'Ensenyament de la Real Federació Espanyola de Vela segons un comunicat fet públic per la pròpia RFEV.
 
El Comitè d'Ensenyament té com a objectiu ser un òrgan consultor per a tots aquells aspectes que transcendeixin de les pròpies Federacions Autonòmiques unint els criteris de l'ensenyament de l'esport de la vela tenint en compte que, depenent del nivell de transferències de cada Comunitat Autònoma, les estratègies poden ser diferents.
 
Des del seu nou càrrec, Tony Colom impulsarà un model complet i avançat i homologat a nivell estatal així com adaptable per les diferents Federacions i Escoles de vela que així ho desitgin.
 
Entre els diversos objectius figuren: negociar la participació en una Comissió d'implantació de les noves titulacions (MAPA d'instituts de titulacions de vela), junt amb el CSD per garantir una implantació suficient de centres que imparteixin les titulacions de Tècnic de Vela; implicació de Federacions Autonòmiques i dels seus Comitès d'Ensenyament en les noves titulacions; impulsar un conveni a nivell de Ministeri de Turisme per potenciar la figura del “turisme actiu” al mar a través de tota la xarxa d'escoles de vela de l'estat i també els acords a nivell Estatal i Autonòmic entre les diferents “federacions nàutiques” a fi d'ampliar les activitats a les escoles de vela, que així ho desitgin, a fi de facilitar la sostenibilitat econòmica.
 
També es pactarà amb les federacions d'esport adaptat per impulsar-ho i portar-ho a les Escoles de Vela, s'assessorarà en programes de vela escolar i fins i tot tindran lloc acords amb fabricants i distribuïdors de material nàutic.
 
El nou President de la Comissió d'Ensenyament, afirma “En les pròximes setmanes entraré en contacte amb els responsables d'ensenyament de totes les FFAA, així com amb aquelles persones més representatives en l'entorn de la formació en les nostres Escoles de Vela a fi de conformar el Comitè d'Ensenyament i els diferents grups de treball. En aquest punt m'agradaria agrair la feina realitzada fins ara pels nostres antecessors en aquest Comitè i indicar que José Manuel Fernández Agudo continuarà exercint les funcions de secretari del mateix”. A més a més, el Comitè d'Ensenyament està preparant un pla estratègic per als pròxims anys amb aquests i altres continguts.

SBC comunicación / RFEV/CN Garraf

OPINA -TORNAR