Èxit de participació i organització al Grand Prix Vila de Blanes 2010
 
La competició que es va celebrar entre els dies 2 i 5 de gener recollia les regates internacionals de Vela Lleugera Classe Europa i de 420
 
El Grand Prix Vila de Blanes'10 celebrat entre els dies 2 i 5 de gener va registrar una excel·lent participació i va comptar amb una àmplia presència de regatistes internacionals provinents d’Itàlia, França Dinamarca i Suècia entre d'altres. La prova la va guanyar Rafael Ramón, del Real Club de Regates d'Alacant, mentre que el vencedor de la Copa d'Espanya 2010 de la classe Europa ha estat Sven Stadel del RCN Dénia, succeint així a l'eivissenc Iván Moreno, guanyador de l'edició del 2009.
 
El Grand Prix Vila de Blanes és la segona i última prova puntuable per a la Copa d'Espanya 2010. El certamen va ser un èxit tant en la participació com en l'organització que va ser duta a terme pel Club de Vela de Blanes. Únicament cal destacar la falta de vent durant la segona jornada de la competició que va impedir que aquesta es pogués disputar. Encara que els participants van sortir a la mar, el vent no va aparèixer amb la suficient intensitat per poder realitzar alguna màniga. La resta de jornades van transcórrer amb total normalitat.

mail

SBC comunicación / CV Blanes

OPINA -TORNAR