El Club Nàutic Arenys organitza una travessia entre Arenys de Mar i Sydney a bord d'un Delphia 40
 
Les instal·lacions del port van ser l’escenari de sortida de la travessia que durarà sis mesos
 
24/01/2010

mail
Alan Cathcart i Stephan Winter van emprendre, el passat 23 de gener, un llarg viatge a bord d’un Delphia 40 que els durà d’Arenys de Mar a Sydney. Els dos tripulants navegaran en direcció Oest durant sis mesos buscant les antípodes. Al llarg de la ruta faran parada a Palma de Mallorca, Las Palmas de Gran Canaria, Grenada, Antigua, Panamà, i passant pel Canal travessaran l’Oceà Pacífic, amb escales a les Illes Marqueses i Auckland, fins arribar a Sydney a finals del mes de juny.
 
El comiat dels dos navegants va tenir lloc a les instal·lacions del Club Nàutic d’Arenys de Mar amb diferents actes festius. La jornada va començar amb l’actuació de la Banda de Música acompanyada per una xocolatada. Seguidament el President del Club Nàutic d’Arenys de Mar, el Sr. Santiago Benedé, y l’Alcalde de la localitat, el Sr. Ramon Vinyes, van realitzar un parlament i el lliurament del gallardet i l’escut del Club, per a què els tripulants en facin entrega al Royal Sydney Yacht Squadron a l’arribada al seu destí. Posteriorment es va produir la sortida del vaixell acompanyat per una selecció d’embarcacions del port d’Arenys.
 
El recorregut del Delphia 40 es podrà seguir en temps real a través d'Internet a la pàgina web d’Istec, fabricant de les veles Parasailor, patrocinador del viatge. Els organitzadors d’aquest esdeveniment són: el Club Nàutic d’Arenys de Mar i l’Ajuntament d’Arenys de Mar, amb el suport de Varador2000, distribuïdor oficial de Delphia i Parasailor.
 

SBC comunicación / CN Arenys de Mar
 
OPINA -TORNAR