Arrenquen els preparatius pel Mundial de Gijón
 
El comitè d'honor està presidit per la Princesa Doña Letizia, que per primera vegada accepta estar al capdavant d'una competició nàutica
 
La competició es disputarà entre el 19 i el 24 de juliol i s'espera la participació de 25 embarcacions

23/01/2010

El Mundial de vela de la classe 40, que ja va ser presentat als salons nàutics de Barcelona i París, comença a hissar veles amb la constitució a l'Ajuntament de Gijón dels comitès d'honor i executiu de la competició, que es disputarà del 19 al 24 de juliol a la badia gijonesa. Els organitzadors esperen la participació d'unes 25 embarcacions.
 
mail
Per a això es van donar cita al Consistori el regidor d'Esports, José Ramón Tuero; el president de la Federació Espanyola de Vela, Gerardo Pombo; el president de la territorial, Pascual Cabaño; Flor Guardado, del Port Esportiu; Miguel Vallina, de l'Autoritat Portuària, i Víctor Álvarez, en representació del Club Marítim Àstur. El comitè d'honor està presidit per la Princesa Doña Letizia, que per primera vegada accepta estar al capdavant d'una competició nàutica.
 
Flor Guardado va detallar les diferents parcel·les de treball, que quedaran definides en les àrees tècniques de terra, mar i comunicació. A més a més, va confirmar que el pressupost del Mundial és de 80.000 euros, que seran aportats majoritàriament per l'Ajuntament i el Comitè Nàutic. Per la seva banda, Gerardo Pombo va ressaltar "la fita que suposa per a Gijón organitzar el seu primer Mundial de vela”. Cal recordar el salt quantitatiu que han donat les activitats al Port Esportiu, ja que la ciutat, a més del Mundial de la classe 40, també acollirà regates del prestigi de Le Figaro, la Mini-Pavois 6.50, La Barquera, la Royal-Gijón i la Copa d'Espanya de Snipe per equips, la qual cosa la situa entre les més destacades del país. 


 
SBC comunicación / elcomerciodigital.com

OPINA -TORNAR