Simulacre d'emergència al port de l'Ametlla de Mar
 
L'objectiu de l'exercici va posar a prova el pla d'autoprotecció del port, així com l'avaluació de la coordinació entre els diferents grups d'intervenció

Gener/2010
 
mail
El port de l'Ametlla de Mar va ser l'escenari d'un simulacre d'emergència a la dàrsena esportiva, on es va reproduir un hipotètic incendi d'una embarcació d'esbarjo que estava amarrada en un pantalà. L'objectiu de l'exercici va posar a prova el pla d'autoprotecció del port, així com l'avaluació de la coordinació entre els diferents grups d'intervenció.
 
En l'exercici es va simular l'incendi d'una embarcació que estava amarrada en un pantalà de les instal·lacions esportives. El simulacre també va comptar amb un suposat ferit quan intentava sufocar l'incendi. El ferit va ser un mariner del Club Nàutic que va resultar intoxicat per inhalació de fum i va ser atès pels serveis sanitaris. La simulació va comptar amb la participació de Ports de la Generalitat, el Club Nàutic Ametlla de Mar i els diferents grups d'intervenció implicats en la resolució d'emergències: Bombers de la Generalitat del parc de l'Ametlla de Mar i del parc de l'Hospitalet de l'Infant, els Mossos d'Esquadra, la Policia Local i el Servei d'Urgències Municipal (SUM).

SBC comunicación / Diario Marítimas/ Club Nàutic Ametlla de mar

OPINA -TORNAR