Dinou ports catalans aconsegueixen la certificació de bandera blava
 
El port de Torredembarra va ser el lloc escollit per realitzar l'entrega dels distintius de qualitat
 
7/07/2010

bandera azul 151
El director general de Ports, Aeroports i Costes de la Generalitat, Oriol Balaguer, va entregar el 7 de juliol la bandera blava a 19 ports catalans pertanyents a l'ACPET (Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics) que, amb aquesta distinció, certifiquen "el bon nivell de qualitat ambiental i de serveis de les seves instal·lacions".
 
Els ports de l'ACPET guardonats són el propi port de Torredembarra, els port de Salou, Segur de Calafell, l'Hospitalet de l'Infant, l'Atmella de Mar, Club Nàutic de Llançà, CN Port de la Selva, Roses, l'Escala, l'Estartit, Marina de Palamós, Club Vela Blanes, Port Mataró, Marina Port Vell, Port Olímpic, Port Ginesta, Garraf i Port d'Aiguadolç.
 
Els 19 recintes portuaris catalans guardonats -dos menys que l'any passat a causa de les condicions meteorològiques "desfavorables" de la passada primavera, representen un 23% dels ports amb bandera blava del total de 84 ports esportius de tot l'Estat premiats, segons ha informat la Generalitat.
 
bandera azul 093
Cal destacar l'excel·lent organització per part del port de Torredembarra realitzada per a l'entrega de les banderes blaves. La cerimònia va anar a càrrec de l'alcalde de Torredembarra i del gerent del port de Torredembarra. En acabar l'entrega de la bandera es va realitzar la foto conjunta de tots els premiats i posteriorment un còctel de celebració en un dels restaurants del propi port.
 
La bandera blava és atorgada anualment per l'organisme europeu Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor-Fundació Europea d'Educació Ambiental, que distingeix el treball dut a terme pels ports en la protecció del medi ambient i l'entorn natural, així com en la prestació de serveis d'alt nivell.
 
SBC /ACPET

OPINA - TORNAR