El Comet@ guanya el VIII trofeu Vent de Dalt del Club Nàutic Cambrils

L'embarcació A2, patronejada per Lluis Blanchar i Pablo Calbetó, es va fer amb la regata nocturna, puntuable per al Campionat de Catalunya de Solitaris i A Dos

07/07/2010

Cambrils
Lluis Blanchar i Pablo Calbetó, del Club Nàutic Arenys de Mar, van guanyar la vuitena edició de la prestigiosa regata nocturna Vent de Dalt, celebrada entre Cambrils, la Plataforma Casablanca, el Far Cap Tortosa, i amb volta a Cambrils. La competició va estar organitzada pel Club Nàutic Cambrils i el temps que va trigar l'embarcació A2 guanyadora, el Comet@, a recórrer les 66 milles va ser de poc més de 19 hores.

El segon classificat va ser el solitari ‘Salao Tu', del Club Nàutic Salou, patronejat per Manuel López Badaliña, que arribava a pocs minuts del guanyador. En tercer i quart lloc van quedar les embarcacions del Club Nàutic Cambrils, ‘A Tomar Viento', de Tete Sabaté, i el ‘Món de l'Ona II’, de Ramón Cañellas. En total, van prendre la sortida dotze embarcacions el divendres, després que els patrons passessin el registre i el Comitè de Regata donés la sortida des del port esportiu. El recorregut va ser de 66 milles amb constants canvis de vent.

La regata Vent de Dalt és una competició nocturna que porta vuit edicions celebrant-se a Cambrils, després de 40 anys realitzant-se en altres poblacions de Tarragona. La prova, que compta amb la col·laboració de l'Associació Vent de Dalt i la Federació Catalana de Vela, és considerada de tercera categoria als efectes de seguretat. La competició va finalitzar amb l'entrega de premis i un sopar commemorativa a les instal·lacions del Club Nàutic Cambrils.