Un grup britànic compra Marina Port Vell
 
El grup inversor Salamanca Capital serà el nou accionista majoritari, que està participada actualment per Globalvía
 
28/07/2010

Marina POrt Vell
El grup inversor britànic Salamanca Capital serà el nou accionista majoritari de Marina Port Vell, que està participada actualment per Globalvía Infraestructures SA, Nyesa Valores Corporación i la pròpia Autoritat Portuària de Barcelona (APB). Com a titular de la concessió i soci de la companyia, l'APB ha donat el vist i plau a la transacció. 
 
Amb seu a Londres,
Salamanca Capital compta amb oficines a Polònia, Romania i Brasil. El grup, que també ha realitzat operacions a Xina, desenvolupa gran part de la seva activitat en el sector immobiliari, encara que també ha executat inversions en indústria i mineria. 
 
Amb aquesta operació el
Grup Salamanca inicia la seva activitat en el sector nàutic. El nou propietari farà front a unes inversions necessàries per a la posta a punt de les instal·lacions i amb això garantir la continuïtat del negoci i dels llocs de treball.
 
El Grup Salamanca està compost per tres importants empreses operatives:
Salamanca Capital Investments que és una empresa de consultoria i inversions; Salamanca Priva't Clients Ltd. que ofereix una àmplia gamma de serveis de consultoria per al client privat, i Salamanca Risk Management que ofereix  serveis d'assessorament empresarial  tant a clients corporatius com a particulars.
 
El Grup va ser fundat per Martin Bellamy l'any 2001 i actualment opera en 12 països i ha invertit  1.800 milions de € en actius des de llavors.  El Grup ofereix una àmplia gamma de serveis per a empreses i clients privats.

La seva pàgina web és:
www.salamanca-group.com .

SBC

OPINA - TORNAR