La Gran Nit Lírica dels Concerts de Mitjanit desborda les previsions al Port de Sitges
 
Amb l’actuació de Marc Heredia, un dels pianistes més prometedors de l’actual panorama musical espanyol, es posa fi a l’edició 2012 dels Concerts de Mitjanit

30/07/2012
 

DSC_0221
El concert benèfic de la Gran Nit Lírica dels Concerts de Mitjanit que es celebra cada any a la bocana del Port de Sitges Aiguadolç va estar ple l’últim cap de setmana de juliol. Com cada edició el públic va poder gaudir de la millor òpera i sarsuela a la llum de les estrelles i vora el mar, en un marc incomparable.
 
Aquesta edició els encarregats de meravellar als assistents van ser la soprano Maite Alberola al costat del tenor Marc Sala, ambdós acompanyats pel pianista Ricardo Estrada. La espectacular veu dels dos protagonistes es fonia amb el lleu trencar de les ones a la bocana a peus del públic, diluint-se al mateix temps en la multitud d’estrelles que planaven sobre tots ells. La Gran Nit Lírica és ja tot un clàssic dins dels Concerts de Mitjanit, amb el concert benèfic com a punt diferencial, però també amb una inigualable proposta per combinar, cultura, gastronomia i un indret idíl·lic.
 
Amb l’actuació de Marc Heredia, un dels pianistes més prometedors de l’actual panorama musical espanyol, el divendres 3 d’Agost al Saló d’Or del Palau Maricel de Sitges, es posa fi a l’edició 2012 dels Concerts de Mitjanit i la nova vessant Off Concerts de Mitjanit, amb un gran èxit de participació, superant notablement les expectatives i l’assistència de la passada edició. Desprès de l’èxit dels concerts del 2012 des de la Fundació Cultural del Port de Sitges Aiguadolç ja s’està treballant per la propera edició tant dels Concerts de Mitjanit (www.concertsdemitjanit.com ) com del SitgesGreenSound.

SBC-Port de Sitges
 
TORNAR