ZONA REGATES

Regata de Vela Lleugera Trofeu Festes Verge del Carme ‘XXVII Memorial Jordi Canal’

El Club Nàutic Llançà organitza la vint-i-setena edició d’una regata reservada a les classes Òptimis i Open

memorial canal llança
El cap de setmana del 13 i 14 de juliol del 2013, el Club Nàutic Llançà ha organitzat la vint-i-setena edició de la Regata de vela lleugera, reservada a les classes Òptimis i Open, Trofeu Festes Verge del Carme “Memorial Jordi Canal”.
Aquesta regata, activitat tradicional dins les programades pel CN Llançà, es celebra en memòria del senyor Jordi Canal i Roquet-Jalmar, mort en un lamentable accident de trànsit mentre anava a una reunió de clubs nàutics en representació del club llançanenc, del qual n’era el president.
La regata ha comptat amb la participació de vint-i-tres regatistes dels clubs nàutics de Sant Feliu de Guíxols, Palamós, L'Escala i Llançà.
Dissabte, la manca d'un vent de direcció i intensitat estable ha fet que només s'hagi pogut celebrar una prova i que aquesta només l'hagin acabat els regatistes participants en la classe Open.
Diumenge, tot i que el vent ha trigat a entrar fins més tard de la una del migdia, finalment s'ha pogut celebrar dues proves.

SBC-CN Llançà
El Club Nàutic Sant Feliu celebra el Trofeu Solitari i a Dos

SAnt feliu
Aquest mes també es durà a terme el Trofeu Club Nàutic i la regata de les Illes Medes

Julio/2013

El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols celebrà la XXVIII edició del Trofeu Solitari i a Dos el dissabte 13 de juliol, amb John Galletly (CN Port d’Aro) com a guanyador. Les embarcacions van fer un recorregut d’onze milles nàutiques. Van sortir de Sant Feliu de Guíxols fins a la llosa de Palamós –que van virar per babord- i tornaran al port ganxó. La regata va començar a les 12.00 hores.
Aquesta no és l’única regata que l’entitat organitza aquest mes de juliol. El dissabte dia 20 es va dur a terme el Trofeu Club Nàutic en què les embarcacions van sortir de Sant Feliu i van anar fins a les Illes Formigues i tornaren al port guixolenc. La tercera regata que es celebra aquest mes és la de les Illes Medes el 27 de juliol. El recorregut es Sant Feliu- Illes Medes- Sant Feliu.

SBC-CN Sant Feliu
Els regatistes del Club Nàutic Cambrils anoten els millors resultats de la temporada

Equip_HRocha Cambrils
Hugo Rocha, campió del món de J80, i Mon Cañellas, 5è d’Europa i 8è del món

16/07/2013

El regatista del CN Cambrils Hugo Rocha es va proclamar campió del Món de la Classe J80 al Campionat del Món celebrat a Marsella del 7 al 13 de juliol. Rocha va liderar l’embarcació “New territories” i després de 9 proves molt disputades, el regatista del CN Cambrils va portar la seva embarcació al lideratge de la flota de 117 embarcacions participants.
Amb aquest resultat Hugo Rocha completa una temporada en la que ja ha aconseguit el títol de Campió de Catalunya.
D’altra banda, el cambrilenc Mon Cañellas va aconseguir la 5a posició al Campionat d’Europa i la 8a posició al Campionat del Món de la Classe Làser 4.7 al Lake Balaton d’Hongria.
Premis_Hongria Cambrils
Un total de 239 regatistes van disputar-se el títol mundial al Lake Balaton, a Hongria, que va finalitzar el 13 de juliol. El regatista del Club Nàutic Cambrils, Mon Cañellas va ser un dels esportistes destacats d’aquesta competició i és que després de córrer les 7 regates celebrades, va aconseguir la 8a posició del Campionat del Món i la 5a posició del Campionat d’Europa.
Al celebrar-se un Mundial a Europa, aquest mateix trofeu representa també un Campionat Continental, en el que s’hi van comptabilitzar fins a 206 regatistes d’arreu d’Europa.

SBC-CN Cambrils