Vilanova Grand Marina – Barcelona, entre els 10 ports més atractius d’Europa segons Marcopolo TV

El ranking de la prestigiosa televisió italiana inclou ports mundialment coneguts com el de Saint Tropez i Port Hercules a Montecarlo

17/07/2013

VGM-1b
Vilanova Grand Marina – Barcelona figura entre els deu ports més atractius d’Europa segons publica a la seva web Marcopolo TV, el canal digital italià líder en turisme i viatges. L’equip editorial de Marcopolo atorga a la marina la desena posició i en destaca la seva especialització en superiots, la seva ubicació prop de Barcelona i als peus del parc natural del Garraf, i els serveis amb tecnologia punta, que satisfan les necessitats més exigents.
Vilanova Grand Marina – Barcelona, juntament amb Puerto Banús, són els dos únics ports espanyols que figuren en el ranking i comparteixen l’honor amb prestigiosos ports de renom internacional com Saint Tropez a la costa blava, port Hercules a Montecarlo i Porto Cervo a Cerdenya, entre d’altres. La classificació l’encapçala la Marina Grande de Capri, seguida de Portofino, a la regió italiana de Liguria.
Marcopolo TV és el primer canal temàtic italià dedicat exclusivament al món del turisme i viatges, que s’emet per Sky. La seva web registra unes 400.000 visites al mes. La incorporació de Vilanova Grand Marina – Barcelona en el ranking dels 10 ports més atractius d’Europa demostra un cop més el reconeixement internacional d’aquesta marina que, després de quatre anys d’activitat, ha aconseguit consolidar-se com un clar referent per als grans iots al Mediterrani.
El ranking està disponible en el següent enllaç:
http://www.marcopolo.tv/top-10-classifiche/i-10-porti-piu-belli-d-europa

SBC-VGM

TORNAR