El Club Nàutic Garraf rep el reconeixement de ‘Ayuda en Acción’

Gràcies a la seva col·laboració en la Campanya Christmas 2012 s’ha pogut engegar el projecte “Aigua i Vida” que ajudará a 2.400 habitants a Equador

26/07/2013

Garraf AYUDA_ACCION
Des de ja fa un temps el Club Nàutic Garraf us felicitem els Nadals amb targetes de l'ONG Ajuda en Acción. Degut aquesta participació amb la ONG el CN GArraf a rebut una nota d'agraïment i un Diploma, conjuntament amb l'Informe anual d'Activitats. La nota diu:
"Benvolgut col·laborador,
Gràcies a la teva col·laboració en la Campanya de Christmas de 2012, aquest any hem engegat el projecte “Aigua i Vida”, del que es beneficiaran més de 2.400 habitants a les províncies de Cusubamba i Mulalillo, a Equador.
Volem fer-te arribar l'evolució del mateix a través de l'Informe d'Activitats, en el qual també trobaràs informació sobre el Projecte “Una Infància Saludable”, que es va finançar amb els fons obtinguts en la campanya de 2011.
A més, com cada any, els beneficiaris de la teva aportació volen transmetre't el seu agraïment a través del Diploma que us acredita com a col·laboradors de Christmas Ayuda en Acción.
(...)
Sense un altre particular més que transmetre-us nostre més sincer agraïment per la vostra col·laboració i animar-vos a continuar fent-ho, us enviem una afectuosa salutació.
Valentín Pérez
Director Christmas Ayuda en Acción"

SBC-CN Garraf

TORNAR