Tomás Gallart anomenat nou president de l'ACPET
 
Després de 21 anys a la presidència Xavier Mangrané va decidir no presentar-se a la reelecció

13/06/2010
 

PRESIDENTS 2
En l'última Assemblea General Ordinària de l'ACPET (Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics) celebrada el 8 de juny a Barcelona, es van realitzar eleccions per renovar la Junta Directiva, en haver caducat aquesta el seu mandat. Després de 21 anys a la presidència, Xavier Mangrané va decidir no presentar-se a la reelecció, oferint-se com a alternativa dos nous candidats a la presidència: Tomás Gallart, Director del Club Nàutic Estartit, i Joaquín Oliva, President del Club Nàutic Cambrils. Les eleccions es van desenvolupar en un marc d'absoluta transparència i respecte mutu, que tots els associats van agrair.
 
PRESIDENTS 1
Després del recompte de vots va resultar elegit nou president Tomás Gallart, que va ser felicitat immediatament per l'altre candidat, Joaquín Oliva, posant-se a la seva disposició per treballar conjuntament en el nou projecte de l'Associació. Gallart va tenir paraules d'elogi per al president sortint Xavier Mangrané, a qui va agrair el seu treball i esforç durant els seus 21 anys de mandat, i al que va comunicar que li agradaria continuar comptant amb la seva col·laboració com a President d'Honor, manifestant la seva intenció de continuar la política d'integració i consens del seu antecessor.
 
La nova Junta Directiva de l'ACPET va quedar constituïda per:
 

NOVA JUNTA DIRECTIVAPresident: Tomás Gallart (C. N. Estartit), Vice-president 1º.: Alfonso Echegaray (Port Ginesta), Vice-president Girona:  Raimon Roca (C. N. l’Escala), Vice-president Barcelona: Albert Bertran (Port Aiguadolç-Sitges.), Vice-president Tarragona: Joaquin Oliva (C. N. Cambrils), Tresorer: Domènec Gómez (C.N. Port de la Selva), Secretari: Jordi Blasco (ACPET), Vocals Girona: Carles Ferrandez (C. N. Llança), Maria Muñoz (C. N. Port d’Aro), Mercè Palat (Marina Palamos),  Guerau Carrion (Port de Roses), Vocals Barcelona: Joan Guitart (Port Olimpic), Alex de la Fuente (C. N. Vilanova), Gabriel de Sandoval (Marina Port Vell), Joan Bellavista (Consorci Port Mataró), Vocals Tarragona: Nicolas Gonzalez (Sant Carles Marina), Luís de Patricio (Port Segur-Calafell), Lluis Coll (C. N. Hospitalet-Vandellos), Pau Perez (Port Esportiu Tarragona). 


SBC / ACPET

OPINA - TORNAR