El Club Nàutic L’Escala valora positivament el seu pas pel Saló Avante
 
El Saló ha donat l’impuls definitiu al projecte de Vela per a tothom, engegat el 2004, donant a conèixer la possibilitat de fer vela independentment de les condicions de cada persona
 
07/06/2010

Saló Avante2
El dissabte 5 de juny va tancar les seves portes la segona edició del Saló Avante, esdeveniment per l’Autonomia Personal i la Qualitat de Vida. Ho feia després de tres dies d’exposició, jornades i conferències i la visita de més de 12.000 persones. Tant el Club Nàutic L’Escala, inclòs a l’estand de Turisme de Catalunya, com els responsables d’aquesta entitat coincideixen en fer una molt bona valoració de l’acceptació que ha tingut la seva oferta en el marc d’aquest saló.
 
Pel que fa al Club Nàutic L’Escala, va registrar una trentena de persones en situació de discapacitat interessades en iniciar-se a l’esport de la vela, ja sigui en un bateig de mar o en un curs d’iniciació. Així doncs, es pot afirmar que el Saló Avante ha donat l’impuls definitiu al projecte de Vela per a tothom, engegat el 2004, donant a conèixer la possibilitat de fer vela independentment de les condicions de cada persona.
 
Aquest era un dels únics punts que contenia una oferta “turística més lúdica” al saló. Un altre dels fets diferencials era la inclusió de mostres, com l’exhibició del veler Access, ideal per a la pràctica de la vela adaptada, cosa que permetia als visitants identificar-se amb el producte.
 
El Club Nàutic l’Escala va estar present al Saló Avante per invitació de Turisme de Catalunya, després de ser inclòs a la Guia de Turisme Accessible a Catalunya, destacat com un dels centres amb oferta lúdica accessible de l’Alt Empordà. Aquesta, reuneix 19 destinacions turístiques accessibles pel que fa a eliminació de barreres i qualitat de servei. A més, aquestes representen 19 ofertes turístiques completes que ofereixen la possibilitat d’organitzar-se unes vacances des de l’allotjament, fins a les activitats lúdiques i culturals per dur a terme durant aquests dies.
 

SBC / CN L’Escala

OPINA - TORNAR