El Club Nàutic Cambrils presenta les seves noves activitats nàutiques a la IV Fira Marítima de la Costa Daurada
 
La instal·lació esportiva va organitzar fins al 29 de maig unes jornades de portes obertes, coincidint amb la Fira Marítima que aquest any s'organitza a Salou

30/05/2011
 
feria costa daurada
La Costa Daurada ha celebrat la IV edició de la Fira Marítima, un esdeveniment organitzat conjuntament i de manera alternativa entre les poblacions de Cambrils i Salou. El Club Nàutic Cambrils va estar present durant la mostra nàutica presentant les principals novetats de les seves activitats de cara a l'inici de la temporada estival. Aprofitant la celebració de la fira, el Club també va realitzar durant tot el cap de setmana jornades de portes obertes de les seves instal·lacions per als amants dels esports nàutics, de pesca i de les activitats culturals.
 
Entre les principals novetats que va presentar el Club es troba el primer simulador nàutic que permet les diferents tècniques de navegació a terra ferma. Amb aquesta demostració, el Club va promocionar la vela fora de les seves instal·lacions, ja sigui a parcs, col·legis, esdeveniments socials, centres comercials o fires marítimes.
 
El Club també va acollir activitats com a batejos de vela lleugera, de cayac o de pàdel, una modalitat esportiva que ha ressorgit amb força i que el Club Nàutic està promocionant de manera intensa. El Club va promocionar les estades nàutiques per a nens i joves entre 8 a 16 anys amb un horari ampliat de 10 a 17h. Aquesta temporada també es podran llogar embarcacions com a pirata, làser, banana i cayac.
 
La Fira Marítima de la Costa Daurada es celebra de manera alternativa a Salou i Cambrils. Aquest any s'ha organitzat a les instal·lacions del Club Nàutic Salou, on es va realitzar una exposició flotant i en sec de les embarcacions. La Fira està destinada a promoure el sector nàutic i incrementar l'oferta turística de les dues poblacions.


SBC /CN Cambrils

OPINA - TORNAR