Els ports esportius demanen a Autoritat Portuària de Balears una rebaixa de taxes
 
ANADE considera que la recessió està motivada entre d'altres raons per polítiques que, al seu entendre, perjudiquen el turisme nàutic i afecten directament els concessionaris de les instal·lacions nàutic esportives
 
25/05/2011

anade200x80
L'Associació d'Instal·lacions Nàutic Esportives de Balears (ANADE) ha demanat a l'Autoritat Portuària que congeli o rebaix les taxes que aplica per ocupació de làmina d'aigua i senyalització marítima per contribuir a la superació de la crisi.
 
El president d'ANADE, Patrick Reynés ha plantejat aquestes reclamacions al director en funcions de l'Autoritat Portuària, Jorge Martín, a qui ha demandat "mesures concretes" perquè els ports esportius puguin superar la recessió. "ANADE considera que la recessió està motivada no sols per la conjuntura econòmica nacional i internacional, sinó també per polítiques que, al seu entendre, perjudiquen el turisme nàutic i afecten directament els concessionaris de les instal·lacions nàutic esportives dependents de l'Autoritat Portuària", indica la patronal en un comunicat.
 
A més de la rebaixa de taxes, l'agrupació empresarial reclama que es facilitin els pagaments i no s'apliquin recàrrecs per les demores, així com que s'avisi amb temps de les pujades de preus.
 
"Una de les conseqüències de la morositat és l'abandonament d'embarcacions, un problema creixent als ports esportius als què resulta molt difícil fer front amb la legislació vigent", incideix ANADE, que planteja també la necessitat que s'elabori un "reglament marc" per sancionar les infraccions de forma harmonitzada en tots els ports.


SBC /El Mundo

OPINA - TORNAR