El Port de Sitges-Aiguadolç celebra el Port Sitges Festival

Una de les novetats del Festival és el muntatge a la bocana del Port de Sitges d’un nou escenari flotant amb un gran aforament

26/05/2013

pasaporte musical
El Port de Sitges-Aiguadolç celebra els mesos de juny, juliol i agost el I Port Sitges Festival. Degut a l’obertura que el port està realitzant a tots els públics des de fa ja temps, i totes les activitats que celebra a les seves instal·lacions, el Port de Sitges a unificat tota la seva oferta lúdica sota la marca de Port Sitges Festival.

El Port de Sitges està apostant per una forta campanya de promoció amb l’organització de importants esdeveniments d’oci i fortes campanyes de promoció als principals mitjans de comunicació (La Vanguradia, RAC1, 8tv, Btv, Cinesa, i molts altres mitjans). Degut a que s’han ampliat els diferents festivals que cada temporada es celebren al port, aquest any han format el I Port Sitges Festival.

El nou format està integrat per diversos festivals que es celebraran durant tot l’estiu. El Sitges Green Sound (SGS), una sèrie de concerts gratuïts que promocionen grups amateurs de qualitat que encara no estan al circuit professional. El Sitges Red Sound (SRS) on es presentaran Tributs i Versions dels millors grups de les dècades dels 60’s, 70’s i 80’s. Els Concerts de Mitjanit que celebren el seu desè aniversari amb un excel·lent cartell de música clàssica. Dins els Concerts de Mitjanit també trobem els Off-Concerts de Mitjanit, concerts gratuïts de música clàssica per apropar-la a tots els públics. Per últim s’oferirà, amb col·laboració del Festival Internacional de Sitges, ‘Cinema a la Fresca’, una sèrie de projeccions del millor cinema al nou escenari flotant i amb grades per augmentar l’aforament, que es muntarà a la bocana del Port de Sitges durant la temporada d’estiu.

Al nou escenari que es muntarà al Port es celebraran les jornades de cinema, el Sitges Red Sound i els Concerts de Mitjanit. Per a més informació o compra d’entrades
www.fundacioportdesitges.com

SBC-Port de Sitges-Aiguadolç
 
TORNAR