Marina Badalona participa al ‘Badalona Summer Festival’


Marina Badalona ha participat amb la convocatòria d'un concurs fotogràfic a través de la xarxa Instagram i donant un euro per cada adquisició d'un llibre o un gadget del Port

summer-festival badalona
15/06/2013

El Passeig Marítim de Badalona ha estat l'escenari, el dissabte 15 de juny, del Badalona Summer Festival una festa ciutadana que vol celebrar el primer aniversari de l'engegada del nou tram del passeig Marítim i que inclou tota una jornada d'activitats festives i una fira marinera de comerciants de la ciutat, amb oferta lúdica i gastronòmica.

Marina Badalona ha participat amb diferents iniciatives. En primer lloc, amb la convocatòria d'un concurs fotogràfic a través de la xarxa Instagram que consisteix a pujar fotografies del port i del passeig amb l'etiqueta #summerportbadalona i que té com a primer premi participar com a tripulació en la travessia Badalona-Fornells a bord del Queche Ciutat Badalona.


Precisament, el Quech va convocar dues sortides extres a la tarda i nit. I, finalment, Marina Badalona també es va sumar a la iniciativa més solidària de la festa aportant un euro per cada adquisició d'un llibre o un gadget del Port. Per facilitar l'accés al Passeig Marítim el Port de Badalona va obrir les seves barreres perquè es pogués aparcar de manera gratuïta.

SBC-Marina Badalona
 
TORNAR