Port Mataró acull el projecte ‘Mar d’Esperança’ per a nens i nenes malalts de càncer

Els nens i nenes de la Fundació Enriqueta Vilavecchia van navegar en catamarà per les aigües de Mataró

17/06/2013

POrt mataro esperança
El programa "Mar d'Esperança" de la Fundació Mar vol apropar el mar i els seus valors als nens i nenes amb malalties cròniques o greus que es troben hospitalitzats en els diferents centres hospitalaris catalans.

Durant la joranda, nens i nenes de la Fundació Enriqueta Vilavecchia i les seves famílies han sortit en catamarà des del Port de Mataró per fer una immersió i observar la posidònia

El Port de Mataró, sempre compromès amb les accions socials, va acollir el diumenge 16 de juny la primera sortida del projecte "Mar d'Esperança" organitzada per la Fundació Mar.

El projecte Mar d’Esperança, que vol apropar el mar i els seus valors als nens i nenes amb malalties cròniques, ha fet una sortida per a observar la posidònia amb nens i nenes i els seus familiars de la Fundació Enriqueta Vilavecchia que van embarcar en el catamarà BluMagicat.

A la zona de la posidònia, un equip de científics els esperava amb una embarcació de suport, preparats per fer la immersió i anar retransmetent als nens i a les seves famílies tot allò destacable del fons marí.

SBC-Port Mataró

TORNAR