José Carlos Martín, reelegit president de la patronal de Marines d’Andalusia
 
Puerto Sherry ja forma part de la Comissió Delegada de Marines d'Andalusia

08/05/2011
 
Captura 2011-05-20 12-33-45
Marines d'Andalusia (Associació de Ports Esportius i Turístics d'Andalusia), la patronal dels esportius d'Andalusia, va celebrar el set de maig a Puerto Sherry la seva Assemblea General Extraordinària. Després del debat i aprovació dels temes ordinaris, es va procedir a l'elecció de president i ComisiónDelegada (Junta Directiva).
 
La candidatura de José Carlos Martín Sánchez, president en funcions, va tornar a ser reelegida per unanimitat absoluta. La novetat consisteix en el fet que Puerto Sherry, als pocs mesos de la seva incorporació a Marines d'Andalusia, ha passat a formar part de la Comissió Delegada. Fet que no succeïa des de la fundació de Marines d'Andalusia. La participació activa i permanent del port gadità en les activitats de la patronal i la seva implicació han estat determinants per a la creació d'aquesta nova vocalia. A més a més, uneix la seva pròpia idiosincràsia perquè estiguin presents en la direcció de la patronal els ports que depenen administrativament de Ports de l'Estat i del vessant Atlàntic de la nostra costa andalusa.
 
La nova directiva de Marines d'Andalusia està formada per José Carlos Martín Sánchez (Marines del Mediterrani), president; José Figueroa Cuenca (Port Banús), vicepresident; Miguel García Vilaseca (Fuengirola), secretari general i Ramiro Fernández González (Sotogrande), Manuel García Páez (Almerimar i Aguadulce), Antonio Coín (Cabo Pino) i José Luís Tejada (Puerto Sherry), vocals.


SBC /DIARIO DE CADIZ

OPINA - TORNAR