L’ACPET visita els ports de Mallorca
 
Coincidint amb la presencia de l’Acpet al Saló Nàutic de Palma, es va organitzar una visita per als associats a alguns ports de Mallorca

10/05/2011
 

visita puerto6
Aprofitant que molts dels associats de l’ACPET estaven presents al Saló Nàutic de Mallorca, es va organitzar una visita a alguns dels ports esportius de la illa Balear.  Els representants dels ports associats que van assistir a les visites durant els dies quatre i cinc de maig van ser: Rai Roca (C. N. L’Escala), Domènec Gómez (C. N. Port de la Selva), Carlos Ramos (Club de Vela Blanes), Eladi Balletbo, Jon Eads, Neil Salter,  Alex Balletbo i Nicolas Gonzalez (Sant Carles Marina), Xavier Mangrané, Miriam Sirisi i Tere Morcuende (Port Calafat i Marina Sant Jordi), Guerau Carrion (Port de Roses), Maribel Sanchez-Cortés (Port Ginesta), Fabian Escude i Xavier Tres (C. N. Cambrils), Joan Guitart (Port Olímpic), Francesc Panella i Eva Gomez (Marina Badalona), Albert Bertran,  Eladio Martinez, Toni Franco i Anna Aparicio (Aiguadolç-Port de Sitges), Tomàs Fanjul i Maria Muñoz (C. N. Port d’Aro), Joan Bellavista (Port de Mataró), i Jaume Prats (BAa Advocats).
 
visita puerto2
El dia quatre l’ACPET va realitzar una visita al Varador Servicios Técnicos Portuarios on van ser rebuts per José Maria Campuzano i Joan Rosselló. Poc després es van dirigir a dinar a Alcudiamar on els esperava Tomeu Bestard, per la tarda es va visitar el Club Nàutic Port de Pollensa a carrec de Mateu Dupuy i Andreu Company, i per finalitzar tots els assistents van sopar a la ciutat de Palma.
 
Al dia següent Isabel Teruel va ser l’encarregada de coordinar la visita a Port Adriano, després es va anar al Club Nàutic Santa Ponsa on esperava Ricardo Ferrer i al acabar Alberto Pons esperava als assistents a Porto Portals on es var realitzar un magnífic dinar.
 
Des de associació es vol agrair a tots els amfitrions dels ports de Mallorca la seva amabilitat i interès, ja que van fer que les visites fossin realment agradables i interessants, i des de l’ACPET es va lliurar un petit record a cada un d’ells.


SBC /ACPET

OPINA - TORNAR