Nou servei de Yacht Painting al varador de Vilanova Grand Marina - Barcelona

La marina per a grans iots engega la divisió de pintura en col·laboració amb el seu partner ADP Barcelona

24/04/2012

Nuevo-servicio-de-Yacht-Painting-en-el-varadero-de-Vilanova-Grand-Marina-Barcelona_articlefull
El varador de Vilanova Grand Marina - Barcelona ha creat una divisió de pintura per proporcionar als seus clients un servei permanent, àgil i d'alta qualitat de pintat d'embarcacions, gràcies a un acord amb la companyia catalana ADP (Alfonso de Prada). El nou servei de Yacht Painting ofereix des del mes de març un servei integral de pintura que inclou pintat d'obra viva, obra morta i superestructura, extracció d'antifouling, revestiments amb epoxi impermeabilitzant, tractament d'osmosi, pintat de pals i vernissos, entre altres.

Els 25 anys d'experiència d'ADP en el sector nàutic permeten al varador de Vilanova oferir un servei professional i de qualitat certificat, mitjançant l'ús de les tècniques de manteniment i aplicació de productes més actuals per garantir la màxima satisfacció del client, com és el cas dels acabats metal·litzats o tractaments en silicona per a hèlices i aqueixos, entre altres. En aquest sentit, el varador manté acords, a través d'ADP, amb les principals marques del sector com Awlgrip, International Marine Coatings Antifoulings, Epifanes Varnishes, West System i Propspeed.

La divisió compta amb un equip de professionals ubicats a les instal·lacions del varador de forma permanent i ofereix un servei de direcció tècnica a càrrec d'enginyers per a la supervisió de les aplicacions i tractaments. Alfonso de Prada, gerent d'ADP, destaca la importància estratègica de l'acord de col·laboració amb Vilanova Grand Marina - Barcelona i assenyala: “el varador de Vilanova disposa d'unes instal·lacions tècniques excel·lents per al manteniment i posada al punt d'embarcacions, amb tot el que és necessari per a la realització de projectes de forma còmoda i eficaç, i amb un equip molt preparat del que estem orgullosos de formar part”.

Segons Ignacio Erroz, director general de Vilanova Grand Marina - Barcelona: “L'acord aconseguit amb ADP, que ens ha permès incorporar el servei de pintura
in house, respon a la nostra voluntat d'oferir el millor servei, qualitat i preu als nostres clients”. I afegeix: “Estem en converses avançades amb altres empreses de serveis de manteniment i reparació de iots amb què esperem aconseguir acords similars”. La primera fase del varador de Vilanova Grand Marina - Barcelona està funcionant a ple rendiment des de principis de 2011, oferint un servei integral de posada al punt d'embarcacions. En el seu primer any de funcionament, el nivell d'activitat del varador ha superat les expectatives de la companyia, una tendència que es preveu continuï el 2012 com demostren les dades dels mesos de març i abril, que han portat al varador a aconseguir el màxim de la seva capacitat.

SBC-Vilanova Grand Marina

TORNAR