El CN l'Estartit impulsa el primer elevador nàutic accessible

Aquest tipus d'elevadors d'embarcacions milloren la seguretat, la comoditat i l'accés de qualsevol usuari, complint amb la normativa vigent d'accessibilitat

4/05/2012

Elevador Estartit
La nàutica no ha de tenir barreres per poder gaudir-la. Així ho creu també l'empresa Click&Go que ha creat el primer elevador nàutic adaptat a nivell mundial per a persones amb mobilitat reduïda, impulsat juntament amb el Club Nàutic l'Estartit.

El projecte ha estat homologat per l'arquitecte i consultor, Enrique Rovira-Beleta, responsable de projectes tan importants com el Pla d'accessibilitat de l'ExpoZaragoza 2008 i la supressió de barreres arquitectòniques dels Jocs Olímpics de Barcelona 92. Click&Go és una eina per millorar l'accessibilitat a les embarcacions. El procés per obtenir aquesta certificació l’han impulsat conjuntament el Club Nàutic l'Estartit i Click&Go.

Aquest tipus d'elevadors d'embarcacions milloren la seguretat, la comoditat i l'accés de qualsevol usuari, complint amb la normativa vigent d'accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques, comprovant, així mateix, que s'ha desenvolupat sota els més estrictes controls de qualitat.


SBC-nauta360

TORNAR







El CN Llançà rep el reconeixement de l’Associació Catalana per a una pesca responsable

Aquesta activitat es va celebrar per primera vegada a Llançà el mes de setembre del 2011

20/04/2012

El dissabte 14 d'abril del 2012, la seu del Club Nàutic Llançà ha acollit la trobada entre el president de l'Associació Catalana per a una Pesca Responsable (ACPR), Ramon Aguilar, i el president i el gerent del club llançanenc, Joan Almirall i Carles Ferràndez, amb motiu de l'organitzador d'unes jornades de marcatge de peixos inicialment programades per a finals d'agost principis de setembre d'aquest any. Aquesta activitat es va celebrar per primera vegada a Llançà el mes de setembre del 2011. El president de l'ACPR ha aprofitat la reunió per a obsequiar al president del Club Nàutic Llançà amb una placa de reconeixement del club com a col·laborador de l'associació.

SBC-CN Llançà

El CN Llançà recibe el reconocimiento de la Asociación Catalana para una pesca responsable

Esta actividad se celebró por primera vez a Llançà el mes de septiembre de 2011

20/04/2012

El sábado 14 de abril de 2012, la sede del Club Nàutic Llançà ha acogido el encuentro entre el presidente de la Asociació Catalana para una Pesca Responsable (ACPR), Ramon Aguilar, y el presidente y el gerente del club de Llançà, Joan Almirall y Carles Ferràndez, con motivo del organizador de unas jornadas de marcaje de peces inicialmente programadas para finales de agosto principios de septiembre de este año. Esta actividad se celebró por primera vez en Llançà el mes de septiembre de 2011. El presidente del ACPR ha aprovechado la reunión para obsequiar al presidente del Club Nàutic Llançà con una placa de reconocimiento del club como colaborador de la asociación.


SBC-CN Llançà