Es celebra a Guipúscoa el XIV Symposium de Ports Esportius
 
En representació de Catalunya van destacar les ponències del Director General de Transport i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Ricard Font, la ponència del President de l'ACPET, el Sr. Tomàs Gallart i la del Sr. Gabriel de Sandoval, president de la FEAPDT

15/05/2012
 

Els dies 10 i 11 de maig s'ha celebrat el XIV Symposium de Ports Esportius "Models d'explotació de ports esportius en les comunitats autònomes: mesures enfront de la crisi del sector”, a Hondarribia, Guipúscoa.  Les jornades han estat promogudes per la Federació Espanyola d'Associacions de Ports Esportius i Turístics (FEAPDT) i pel Govern d'Euskadi i l'Euskadiko kirol portuak (EKP).
 
Entre altres temes s'han tractat, a més a més,  la “Gestió de ports esportius. Estat actual i futur de les empreses gestores”,  “l'articulació juridicopública de les concessions: risc del concessionari i equilibri economicofinancer”, els concessionaris de ports esportius;  el concurs de creditors i crèdits públics i les solucions a les dificultats econòmiques: el concurs de creditors i les alternatives". En la jornada final van participar representants d'Andalusia, Canàries, Catalunya, País Basc, Comunitat Valenciana i Galícia.
 
Tots els ponents van destacar el difícil moment que travessa el sector i la necessitat de treballar conjuntament l'administració i el sector de ports esportius per aprofitar les oportunitats que ofereixen els ports esportius: Gran impacte socioeconòmic, turisme nàutic i capacitat d'inversió.
 
En representació de Catalunya van destacar les ponències del Director General de Transport i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Ricard Font, la ponència del President de l'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET), el Sr. Tomàs Gallart i la dels Sr. Gabriel de Sandoval, president de la FEAPDT. A part dels ponents també van assistir altres representants catalans com Joan Bellavista, de Port de Mataró, Pau Pérez i José Luis Martín, del Port Esportiu de Tarragona, Albert Bertran, del Port de Sitges – Aiguadolç i Andor Serra del Consorci el Far.

SBC- FEAPDT

TORNAR