Arrenca el Festival Port Masnou 2012
 
El festival vol ser un referent a la comarca, combinant la iniciativa del Port de Masnou amb les altres que es celebren a la mateixa vila

29/05/2012
 

Festival Port Masnou
Aquest estiu arriba una nova proposta de música, oci i cultura amb la primera edició del Festival Port Masnou,  es tracta d’una iniciativa sincera, propera i de qualitat per tal de dibuixar un nou escenari d’oci estival a la Costa Catalana.
 
Una celebració ciutadana, un punt de trobada i d’intercanvi en un temps i un espai singulars com son les instal·lacions del Port de Masnou. Una nova oferta cultural que, juntament amb la resta d’iniciatives que tenen lloc a la vil·la durant els mesos d’estiu, faci sentir a gust als ciutadans i als visitants.
 
Un referent a la comarca. És evident que la vila de El Masnou es lloc idíl·lic per dur a terme un festival com aquest. I més si s’emmarca dins les instal·lacions portuàries, que combinen des dels seus inicis amb l’esperit dels habitants de la zona.
 
Amb aquestes màximes el Festival Port Masnou emprèn aquest viatge com una cursa de fons, un projecte amb grans aspiracions però alhora amb molta humilitat. On el temps i els anys que vinguin reforcin aquest festival d’estiu com una cita ineludible, una festa que deixi una petita empremta.
 
Per aquesta raó la seva projecció en tots els àmbits d’actuació es protagonitza per la voluntat de assentar les bases i els criteris del festival en aquesta primera edició. Així una acurada selecció d’estils musicals per a tos els gustos i edats serà la materialització d’aquesta nova idea d’espai comú, d’oci i cultura.   

 
 
***pdf festival
http://portmasnou.com/pdf/festival-portmasnou-2012.pdf

SBC-Port Masnou


TORNAR