Un incendi calcina un vaixell a Port Marina Palamós

Immediatament es treballà en la retirada de les embarcacions que es trobaven a sotavent, mentre que l’embarcació a sobrevent es tragué del Port i s’amarrà al moll comercial de Palamós

13/03/2011

DSC00814
Un vaixell de 28 metres d’eslora amarrat al Port de Palamós es va incendiar el dissabte 12 de març per causes que encara es desconeixen. L’embarcació afectada va ser una Sunseeker Predator 92, anomenada Balandrau. Sobre les dues de la matinada un mariner de guàrdia del port  va detectar que sortia fum d’una embarcació del Moll de Contradic.
 
Al moment es van personar els Mossos d’esquadra, que també van avisar als bombers, ja que estaven fent una ronda per el vial d’accés al Port i varen veure la columna de fum que sortia de l’embarcació afectada.
 
DSC00864
El mariner de guàrdia posà en marxa el dispositiu d’emergència i en 10 minuts van arribar el contramestre, els mariners, el patró de l’embarcació incendiada i els propietaris dels vaixells contigus.  
 
Immediatament es treballà en la retirada de les embarcacions que es trobaven a sotavent, mentre que l’embarcació a sobrevent es tragué del Port i s’amarrà al moll comercial de Palamós. L’embarcació es cremà completament i a les sis hores de dissabte els bombers van donar per sufocat l’incendi.
 
DSC00910
Des de Marina Palamós es vol agrair la col·laboració rebuda de Xavier Selis, de l’empresa Blue Magic Charter,  a Josep Manuel Cuenca patró de l’Embarcació Noa-Noa,  a Rai Cussó patró de l’embarcació Kiboko  i a Gabriel Zambrana, patró de l’embarcació Balandrau. Entre tots es va aconseguir  que  els danys de l’incendi no afectessin altres embarcacions amarrades al Port en aquells moments.  
 
SBC /MARINA PORT PALAMÓS

OPINA - TORNAR