El Port d'Aiguadolç acull un any més el Ral·li Barcelona-Sitges
 
Les instal·lacions del port de Sitges van rebre l'arribada dels prop de 70 espectaculars cotxes d'època

28/03/2011
 
DSC_0350
Una caravana de cotxes d'època amb prop de 70 participants va recórrer el diumenge els gairebé 40 quilòmetres que separen Barcelona de Sitges, en l'edició número 53 del Ral·li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona-Sitges. El Port d'Aiguadolç va ser la línia de meta d'aquestes joies del motor, on poc després de la seva arribada es va obsequiar tant els participants com al públic amb un àpat on els vestits d'època es barrejaven amb els vestits del segle XXI.
 
DSC_0208
Els vehicles van tardar poc més d'hora i mitja a cobrir el trajecte, malgrat la pluja amb què es van trobar en la primera part del ral·li. Aiguadolç va rebre els participants amb un dia assolellat propici per a l'ocasió. La sortida es va prendre cap a les 11.00 hores del matí a la plaça Sant Jaume de Barcelona i els cotxes van circular a una velocitat mitja de 30-35 quilòmetres per hora fins a arribar al  port, on els estaven esperant una gran quantitat de públic i mitjans de comunicació.
 
El cotxe més antic que va participar a l’esdeveniment va ser el Darracq de Guillem Planes, fabricat el 1900. Com a anècdota destacar que l'edició d'aquest any del tradicional ral·li català va comptar amb la presència dels joves protagonistes de la pel·lícula revelació "Pa Negre", que va aconseguir diversos guardons en l'última gala dels Goya.

SBC /Port d’Aiguadolç

OPINA - TORNAR