El CN l’Escala signa el conveni col·lectiu de treballadors 
 
El Conveni ha servit a l’entitat i als treballadors per avançar en la professionalització del Club i garantir una qualitat en la relació laboral d’ambdues parts
 
05/03/2011

Conveni treballadors CN Escala
Aquest febrer es va formalitzar la signatura del Conveni Col·lectiu del Club Nàutic l’Escala pel període 2011 – 2014. El text acordat suposa la tercera edició del pacte laboral del Club, el qual va tenir la seva primera signatura l’any 2003. Des de llavors, el Conveni ha servit a l’entitat i als treballadors per avançar en la professionalització del Club i garantir una qualitat en la relació laboral d’ambdues parts. Més enllà del compliment legal, el conveni d’empresa suposa pactar qüestions del àmbit concret del Club i adaptar-se a una realitat concreta en l’explotació i gestió d’una instal·lació portuària i esportiva.
 
El Conveni el va signar el President, Sr. Carreras, el Delegat de la Junta Directiva en matèria Laboral, Sr. Abel Palau, i el representant legal dels treballadors, Sr. Jordi Planas. Així mateix, també va signar el text el Director Gerent, Sr. Raimon Roca, com assessor social dels treballadors.
 
Un cop realitzada la signatura, el Club durà a terme tots els tràmits vers la Generalitat de Catalunya per inscriure el nou conveni.


SBC /CN L’Escala

OPINA - TORNAR