El Saló Nàutic de Barcelona rep la Medalla d'Or al Mèrit Esportiu

Trias va afirmar que darrere el saló "hi ha una indústria important, que representa tot un sector econòmic i una cultura del Mediterrani"

01/03/2012

Medalla-dOr Saló bcn
L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, va entregar la Medalla d'Or al Mèrit Esportiu al Saló Nàutic de Barcelona, que organitza Fira de Barcelona des de fa 50 anys, per la seva tasca de promoció dels esports de navegació i per la internacionalització de la ciutat.

Trias va afirmar que darrere el saló "hi ha una indústria important, que representa tot un sector econòmic i una cultura del Mediterrani" i ha volgut destacar que "hi ha molts llocs de treball. Que funcioni és molt important per a Barcelona i per al país".

El president del saló, Luis Conde, va ser l'encarregat de recollir el guardó que el ple de l'ajuntament va aprovar concedir al certamen el passat mes d'octubre, per unanimitat de tots els grups.

La Medalla d'Or al Mèrit Esportiu és la màxima distinció que concedeix el consistori a organismes i personalitats que, per la seva feina, han contribuït de manera fonamental a la vida social i econòmica de la ciutat.

SBC-agencias

TORNAR