Parsifal III: Repintat de mastelers a Vilanova Grand Marina – Barcelona

El projecte ha estat realitzat per Rolling Estoc, THL Yacht Riggers i l'equip de Vilanova

17/02/2012

parsifal

El varador de Vilanova Grand Marina ha acollit recentment el Parsifal III, el veler de Perini Navi de 54 metres d'eslora, per al repintat dels seus mastelers. El projecte, que va durar dos mesos i va finalitzar al desembre, va consistir en el pintat del masteler major de fibra de carboni de 65 metres, la messana i les botavares, i va ser realitzat per l'equip de Vilanova, junt amb THL Yacht Riggers i la companyia de pintura amb base a Mallorca Rolling Estoc Finishing & Refinishing.

El capità del Parsifal III Glenn Shephard assenyalà: “estem molt satisfets de com s'ha desenvolupat el projecte i dels resultats finals. L'experiència en general ha estat excel·lent per l'adequació de les instal·lacions, l'esforç i professionalitat de tots els equips implicats i per l'ajuda i el suport constant per part de l'equip de Vilanova”. Rupert Savage, Director General de Rolling Estoc Finishing & Refinishing, comentà: “treballar en el varador de Vilanova ha estat una gran experiència, no sols per les instal·lacions, que estan molt bé preparades tècnicament per dur a terme aquest tipus de projectes, sinó també pel personal de la marina, tots ells molt dedicats, experimentats i molt integrats en l'equip. Esperem poder repetir l'experiència aviat”.

El repintat de mastelers del Parsifal III és un dels projectes de més envergadura realitzats fins avui en el varador de Vilanova des de la seva posada en marxa al principi d'any. L'àrea tècnica de 8.000 metres quadrats especialitzada en projectes de repair & refit ofereix un servei integral de varada en sec i posada al punt d'embarcacions. El varador i la marina, que disposa de 49 amarraments per a iots de 25 a 100 metres d'eslora, estan integrats en un únic espai, la qual cosa aporta un gran valor afegit als seus usuaris.

SBC-Vilanova Grand Marina

TORNAR