El Fòrum Marítim Català ratifica la seva nova Junta Directiva

Tomàs Gallart, President de l'ACPET, és elegit Vicepresident Primer del FMC

01/03/2012

fmc1
Aquest març s'ha celebrat una assemblea general extraordinària del Fòrum Marítim Català (FMC), en la que i després de l'informe del president, Toni Tió, sobre les activitats que ha desenvolupat aquest ens en els últims mesos, es va passar a l'exposició de l'estat i evolució del Pla Director que s'està elaborant.

Durant l'assemblea, celebrada a Barcelona, es va ratificar la reestructuració de la Junta Directiva i es va proposar un possible canvi de domicili com a seu social del Fòrum Marítim Català.

Entre d’altres punts es va procedir a la reestructuració de la Junta Directiva del Fòrum Marítim Català, que presidida per Toni Tió i Sauleda tindrà com a Vicepresident Primer a Tomàs Gallart i Miquel (President de l'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics ‘ACPET'), i com a Vicepresidents a Joan Colldecarrera (adjunt a la Presidència de l'Autoritat Portuària de Barcelona) i Eusebi Esgleas i Parés (President de la Federació Catalana de Confraries de Pescadors). Continua com a secretària Teresa Font Ferrer (Bufet Mestre Advocats) i s'anomena com nou tresorer a Pepe García Aubert (Marina Barcelona ‘92).

SBC-ACPET-Diario Marítimas

TORNAR